Do novih priložnosti z novim znanjem

 

Ste odrasli in imate končano največ srednjo šolo ter ste stari 45 let ali več?

Vključite se v brezplačne programe, ki vam omogočajo dodatna znanja za poklicni in osebni razvoj.

  • Računalniška pismenost za odrasle (60 ur) (uporaba pametnih telefonov, uporaba socialnih omrežij, umetna inteligenca na digitalnih napravah za starejše …).

projekti

Je javnoveljavni program, ki je namenjen odraslim, ki računalnika še niso uporabljali oz. so računalniško pomanjkljivo pismeni in si želijo pridobiti temeljno računalniško znanje za potrebe poklicnega dela in vsakdanjega življenja (poznavanje računalnika, Worda,interneta, e-pošte…).

Program se prilagodi potrebam skupine.

Ciljna skupina, kateri je projekt namenjen, so odrasli (razen upokojencev, dijakov in študentov), stari nad 45 let, z zaključeno največ srednjo poklicno šolo (ISCED 3), ki potrebujejo dodatna usposabljanja, znanja ali kvalifikacije zaradi potreb na trgu dela ali zaradi želje po osebnem napredku.

  • Tečaji tujega jezika za odrasle (v okviru splošnih izobraževalnih programov se bodo odrasli vključevali v:

-  tečaje nemščine in angleščine (osnovna ali višja raven, osvežitvene tečaje, poslovno sporazumevanje).

projekti2

Za odrasle, ki potrebujejo dodatna usposabljanja, znanja ali kvalifikacije, bo Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza, skupaj s konzorcijskimi partnerji  v letih od 2018 do 2022 na območju Zgornje podravske regije  med drugimi izvajal tudi program splošnega neformalnega izobraževanja odraslih v obsegu 50 ur.

 

Kontaktirate nas lahko na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefonsko številko 059 092 292.

Več informacij na spletni strani http://www.z-ams.si pod rubriko projekti.

 

 

Nosilec projekta je Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza, partnerji v projektu pa so: Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA - ustanova,  Vzgojno-izobraževalni zavod Antona Martina Slomška ter Kadring -  kadrovsko in poslovno svetovanje, d. o. o.